-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12300 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

اگر امام جماعت مسجدي لكنت زبان داشته باشد، به گونهاي كه گاهي اوقات يك كلمه را چندين مرتبه تكرار ميكند يا بعضي اوقات كلمة بسمالله را نبسمالله تلفظ كند، اما عادل، مؤمن و با خدا باشد، و از علم قرائت اطلاع دارد، ولي قدرت ندارد كه كلمهها را صحيح ادا نمايد; آيا نمازش باطل است.

اگر مقصود شخصي است كه در هنگام قرائت برخي حروف را مانند تأ، فأ و مانند آن، تكرار ميكند، ولي در هر حال آن را صحيح و از مخرج ادا مينمايد. اقتدا به چنين شخصي، براي كسي كه خودش اين مشكل را ندارد، مكروه است.(ذكري، شهيد اول، ص 270 .) و اگر مقصود شخصي است كه قرائتش نيكو نيست، يعني حروف را از مخرج مخصوص آنها ادا نكرده يا حرفي را به حرف ديگر تبديل ميكند، يا آن كه حرفي را حذف مينمايد و مانند اينها; اگر چنين باشد به نظر تمام فقهاي شيعه، قرائت چنين شخصي ـ در صورتي كه امام جماعت شود ـ از قرائت مأمومان كفايت نميكند; البته برخي گفتهاند اگر شخصي در غير از دو ركعت اول، به او اقتدا كند، نمازش صحيح است.(عروة الوثقي، سيدكاظم يزدي، ج 1، ص 798، نشر مؤسسة اعلمي، بيروت / مستمسك العروة، سيدمحسن حكيم، ج 7، ص 334، نشر كتابخانه آية الله مرعشي.) خلاصه آن كه اگر قرائت امام در نظر مأموم صحيح نباشد، اقتدا و جماعت هر دو محكوم به بطلان ميباشد.(توضيح المسائل مراجع، ج 1، ص 761، نشر جامعه مدرسين حوزة علميه قم.) در پايان يادآوري اين نكته لازم است كه شما بايد در احكام شرعي خود، به توضيح المسائل مرجعي كه از او تقليد ميكنيد مراجعه نماييد. اين مركز تنها به پرسشهاي قرآني پاسخ ميدهد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.